Haal meer uit de zon om minder te betalen
Haal meer uit de zon om minder te betalen
Waarom een zonneaanbod?
500 MW wind op land tegen 2020
500 MW wind op land tegen 2020
Ontdek onze ambities
De energie van morgen in Coo
De energie van morgen in Coo
Ontdek onze plannen voor de toekomst
NIEUWS
Persberichten Brand op de parking van de centrale van Tihange

Deze ochtend heeft een auto vuur gevat op de parking van Tihange 2, buiten de technische perimeter (buiten de nucleaire zone). De brand heeft zich verspreid over meerdere voertuigen. De brandweer kwam onmiddellijk ter plaatse en de brand werd snel onder controle gebracht. De oorzaak van de brand is nog niet gekend. Experten gaan de nodige…

15.03.2018

Nieuws Duurzame ontwikkeling Elektrisch rijden met Drive, het nieuwe aanbod van ENGIE Electrabel

Wanneer het gaat om groene mobiliteit, zit er bij ENGIE Electrabel flink wat pk onder de motorkap. De aanbiedingen Drive en Drive pro, volledig nieuw in België, bieden aan wie elektrisch rijdt een voordeeltarief, 100% groen, Belgisch en vast voor 3 jaar!

26.10.2017

Nieuws De onderneming Doel en Tihange publiceren hun milieuverklaring

Het is ondertussen een jaarlijkse traditie na afloop van de zomervakantie. De kerncentrales van Doel en Tihange publiceerden zopas hun milieuverklaring 2017. Heb je niet altijd een even duidelijke kijk op nucleaire technologie en op de uitdagingen en het belang van kernenergie? Dan kunnen deze rapporten je al een heel stuk wijzer maken.

09.10.2017

Persberichten ENGIE Electrabel lanceert een specifiek aanbod voor eigenaars van elektrische wagens

Drive is het nieuwe aanbod van ENGIE Electrabel voor de levering van elektriciteit voor particulieren en professionele gebruikers van elektrisch voertuigen: een 100% groen aanbod met elektriciteit van lokale oorsprong aan een aantrekkelijke prijs. Een première voor de Belgische markt!

03.10.2017

Espace
JOBS
JOBS
Verzenden

Focus

Terril van Hénâ: het tweede leven van een industriële site

Om de veiligheid van de site op lange termijn te garanderen, verwijdert ENGIE Electrabel de vliegassen van de terril van Hénâ, de oude opslagplaats van haar centrale van Les Awirs.

Meer weten

Focus

50 vragen en antwoorden over kernenergie en onze kerncentrales

Als uitbater van de twee Belgische kerncentrales, krijgt ENGIE Electrabel geregeld vragen over hun veiligheid. Daar hebben wij geen problemen mee, want veiligheid is ook onze eerste prioriteit! Hierna vindt u een toegang tot een aantal webpagina's die een antwoord geven op vijftig vaak gestelde vragen over onze kerncentrales.

50 vragen en antwoorden