Haal meer uit de zon om minder te betalen
Haal meer uit de zon om minder te betalen
Waarom een zonneaanbod?
500 MW wind op land tegen 2020
500 MW wind op land tegen 2020
Ontdek onze ambities
De energie van morgen in Coo
De energie van morgen in Coo
Ontdek onze plannen voor de toekomst
NIEUWS
Nieuws De onderneming Meer en Minder trappen mee met de Beau Vélo de RAVeL

Zoals elk jaar is ENGIE Electrabel partner van de Beau Vélo de RAVeL om jullie Wallonië en Brussel te laten ontdekken vanuit een totaal ander perspectief… per fiets, te paard of op rollerskates! Er zijn 13 etappes, elke zomerzaterdag één, en telkens geven onze vriendjes Meer en Minder mooie cadeaus weg.

22.06.2017

In de media La Libre: "België riskeert spijt te krijgen van de uitstap uit kernenergie"

Kevin Welch, directeur Strategie van ENGIE Electrabel, stelt zich vragen over de kernuitstap tussen 2022 en 2025 als België tegen dan niet over de alternatieve lokale capaciteit beschikt. De uitstap uit kernenergie zou op tweeënhalf jaar tijd leiden tot een halvering van onze lokale energieproductie.

20.06.2017

In de media Trends: "Eigen software maken is voor ENGIE van levensbelang"

Isabelle Kocher, CEO van Groep ENGIE, antwoordde deze week op vragen van het magazine Trends en lichtte daarbij de innovatiestrategie van de onderneming toe. We evolueren naar een nieuwe wereld, aldus Isabelle Kocher. De wereld van de 3D’s: decarbonisatie, decentralisatie en digitalisering.

16.06.2017

Persberichten Windturbinepark Greensky: 9 nieuwe windturbines in het Waalse gewest

De negen windturbines, gelegen langs de E40 rondom de gemeentes Lincent (5), Orp-Jauche (1), Hélécine (1) en Hannut (2), worden toegevoegd aan de zeven windturbines die eerder gebouwd zijn in Gingelom. Het windturbinepark werd op dinsdag 6 juni plechtig geopend in aanwezigheid van François Bellot - federaal Minister van Mobiliteit en…

06.06.2017

Espace
JOBS
JOBS
Verzenden

Focus

Het tweede leven van een industriële site

Om de veiligheid van de site op lange termijn te garanderen, verwijdert ENGIE Electrabel de vliegassen van de terril van Hénâ, de oude opslagplaats van haar centrale van Les Awirs. 

Meer weten

Samen de zomer in met ENGIE Electrabel!

FOCUS_image

Meer weten over de zomerevents