Op weg naar een wereldwijde energietransitie

Sinds 2005 maakt ENGIE Electrabel voor 100% deel uit van de ENGIE Groep, een wereldspeler voor energie en expert in 3 vakgebieden: elektriciteit, aardgas en energiediensten.

 

ENGIE integreert verantwoorde groei in de kern van zijn vakgebieden om de grote uitdagingen van de energietransitie naar een koolstofarme economie aan te gaan: toegang tot duurzame energie, klimaataanpassing en -mitigatie, bevoorradingszekerheid en verantwoord gebruik van de natuurlijke rijkdommen.

 

De Groep biedt performante en innovatieve oplossingen aan particulieren, steden en ondernemingen, en steunt op zijn expertise in vier kernsectoren: hernieuwbare energie, energie-efficiëntie, vloeibaar aardgas en digitale technologie.

Kerncijfers ENGIE

  • Activiteiten in 70 landen
  • 154 950 medewerkers wereldwijd
  • Omzet van 69,9 miljard €
  • 22 miljard euro aan investeringen voor de periode 2016-2018
  • 1 000 onderzoekers en experts in 11 O&O-centra

Een immens netwerk van competenties dat onze klanten ten goede komt

ENGIE Cofely Axima

ENGIE Cofely Axima

ENGIE Cofely Axima biedt zijn klanten duurzame maatwerkoplossingen in de volgende domeinen: HVAC, koeltechniek, klimaatbeheersing, piping en brandbeveiliging.

Ontdek de activiteiten
ENGIE Cofely Fabricom

ENGIE Cofely Fabricom

ENGIE ​Cofely Fabricom staat voor meer dan 60 jaar ervaring en knowhow op het vlak van technische installaties: elektriciteit, instrumentatie, mechanica, industriële pijpleidingen, automatisering, procesbesturing en bijbehorende diensten...

Ontdek de activiteiten
ENGIE Cofely Services

ENGIE Cofely Services

ENGIE Cofely Services geldt als de referentie voor geïntegreerd facilitair beheer. Ze biedt technische oplossingen aan voor de openbare en private gebouwen sector, de industrie, luchthavens en datacenters.

Ontdek de activiteiten

U wil er meer over weten, uw standpunt met anderen delen of ons contacteren?