Bericht:

ENGIE Electrabel boxx jbc arDinsdagavond werd boxx verkozen tot Product van het Jaar. Dit label werd uitgereikt naar aanleiding van de keuze van een onafhankelijk panel van meer den 500 consumenten. Deze prijs bevestigt het commercieel succes van boxx, die reeds 28.000 klanten kon overtuigen sinds zijn lancering.

boxx laat particulieren toe om hun energieverbruik beter te begrijpen. boxx is zeer gebruiksvriendelijk, werkt intuïtief en is bedienbaar via een smartphone of tablet. Met boxx kan je realtime checken hoeveel elektriciteit of gas je verbruikt in KWh en in euro’s. Dit is uniek op de markt. boxx verwittigt indien het verbruik hoger is dan geschat en kan eveneens communiceren met andere slimme toestellen in huis. Hij leert op basis van gewoontes en kan op deze manier een woning zo optimaal mogelijk verwarmen. Met boxx is het tenslotte ook mogelijk om het rendement van zonnepanelen op te volgen.

Philippe Van Troeye, CEO ENGIE Benelux: “Ik draag deze prijs op aan onze klanten voor het vertrouwen dat ze in ons stellen en aan onze teams voor hun creativiteit en doorzettingsvermogen die op deze manier wordt beloond. Onze ambitie is om een harmonieuze vooruitgang te bevorderen die de ontwikkelingseisen verzoent met meer comfort voor meer mensen en een beter gebruik van energie in huis. boxx is voor ons een voorbeeld van deze ambitie.”


Perscontact ENGIE Electrabel:

Olivier DESCLÉE
Tel.: +32 2 501 56 89
E-mail: olivier.desclee@engie.com

07.02.2018