ENGIE Electrabel Batibouw jbcBatibouw, van 16 tot 26 februari in Brussels Expo, is voor ENGIE Electrabel de ideale plaats om het grote publiek te laten kennismaken met zijn energiezuinige en slimme oplossingen voor comfortabel wonen.

Meer dan ooit zet ENGIE Electrabel in op innovatie. We blijven op zoek gaan naar energiezuinige oplossingen die het comfort in de woning verbeteren. Zo presenteren we dit jaar op Batibouw onze producten voor het 'slimme huis'. Hiermee kun je je energieverbruik van nabij opvolgen, zodat je minder zult verbruiken.

Smart producten testen

boxx, het brein van je woning, kreeg er een nieuwigheid bij; de Solar Kit. Deze volgt in real-time hoeveel elektriciteit je zonnepanelen produceren en hoeveel je ervan verbruikt.

Op de ENGIE Electrabel stand in Paleis 12 ontdek je ook alle smart producten van de webshop 50Five: de slimme deurbel Ring, Philips Hue lampen… Ze liggen allemaal klaar om uit te testen.

Home Solutions voor efficiënter verbruik en meer comfort

Philip Vandegehuchte, bekend als de energie-expert uit het Vier-programma 'Mijn Eerste Huis', stelt op Batibouw de Home Solutions van ENGIE Electrabel voor. Het zijn stuk voor stuk energiezuinige oplossingen voor meer comfort: boxx, plaatsing en onderhoud van zonnepanelen, vervanging van de verwarmingsketel, Home Assistance (pechbijstand thuis) en Home Maintenance (onderhoud van de verwarmingsketel). Minder energie verbruiken, is dus de kernboodschap.

Aantrekkelijke salonvoorwaarden

En Batibouw zou Batibouw niet zijn, mocht ENGIE Electrabel niet uitpakken met enkele aantrekkelijke promo’s.
  • Wie zijn verwarmingsketel vervangt, krijgt er een gratis boxx bij en kan genieten van een cash back tot 650 euro.
  • Kies je voor zonnepanelen van ENGIE Electrabel? Dan ligt er ook voor jou een gratis boxx klaar en 200 euro cash back.
Afspraak met ENGIE Electrabel op Batibouw, Brussels Expo, Paleis 12. De weg kwijt? Kijk naar de grote schermen en Philip wijst je de weg.

Batibouw van donderdag 16 t.e.m. zondag 26 februari (donderdag 16 en vrijdag 17 voor professionele bezoekers), van 10.00 uur tot 18.30 uur. Op donderdag 23 tot 23.00 uur.

16.02.2017