Een bruisende zomer met meer plezier en minder zorgen!
Een bruisende zomer met meer plezier en minder zorgen!

Samen de zomer in met ENGIE Electrabel!

Je bent liefhebber van de fiets, het voetbal of de muziek. Je wil  even genieten, je ontspannen of je amuseren. ENGIE Electrabel is er deze zomer van juni tot september voor iedereen. Afspraak in de vier windstreken van het land voor een bruisende zomer.

Omdat we graag in jullie gezelschap vertoeven, hebben we gedurende de ganse zomer een gevarieerd programma klaar staan met onverwachte ervaringen en vol van verrassingen, te ontdekken met familie en vrienden. Klaar om enkele leuke momenten te beleven? Dit staat op je te wachten.

Al beslist waar we elkaar deze zomer zullen treffen?

In het groen, op de fiets, met familie en vrienden...

Samen fietsen tijdens de Beau Vélo

Samen fietsen tijdens de Beau Vélo

Met de (elektrische) fiets, de Beau Vélo de RAVeL is er voor iedereen. Een familiale en gezellige uitstap elke zaterdag tijdens de zomer. Geen prijzen voor de snelste, iedereen volgens zijn eigen ritme, met plezier en goed humeur!

Van 24 juni tot 17 september kan je de omgeving van Comines, Libin, Esneux, Lessines, Dison, Louvain-la-Neuve… ontdekken. Dertien tochten langs oude spoorlijnen zijn uitgetekend. In de e-bike hoek word je ingewijd in het rijden met een elektrische fiets. Er staan zelfs 5 fietsen klaar die je kan gebruiken om de rit te maken. De animaties ter plaatse houden we nog even als verrassing.

Meer info over de Beau Vélo de RAVeL

Ontdek de 13 etappes
ENGIE Parkies: 15 parken, tientallen concerten

ENGIE Parkies: 15 parken, tientallen concerten

Van 3 juli tot 23 augustus nemen we je mee naar het park. In 15 parken doorheen gans Vlaanderen kan je tientallen gratis concerten bijwonen en dat elke week van maandag tot en met donderdag. Het festival ENGIE Parkies reist als het ware Vlaanderen rond. Elke dag is er in drie of vier steden een concert van een bekende Vlaamse artiest. De affiche 2017 is opnieuw fantastisch.

Al sinds 1991 gaat dit festival er prat op een milieuvriendelijk, familiaal en gezellig evenement te zijn. We verwachten jullie!

Alles weten over het festival ENGIE Parkies

Ontdek de affiche 2017
Meer en Minder Vakantieboekje

Meer en Minder Vakantieboekje

ENGIE Electrabel staat van juni tot september garant voor een gevarieerde zomer. We hebben voor ieder wat wils: van muziekfestivals en live optredens tot fietstochten en andere sportieve afspraken.

Tussendoor kan je even achterover leunen met de voeten in het zand, langs het water of in de tuin met het Meer en Minder Vakantieboekje.

Neem een foto en win een van de leuke zomerprijzen. Iedereen maakt kans. Maak een selfie, Deel 'm op de social media en win.

Neem deel aan de wedstrijd

Download het Vakantieboekje

Voor sportfanaten, muziekliefhebbers, lekkerbekken...

Trek je voetbalschoenen aan voor de Fan Days

Trek je voetbalschoenen aan voor de Fan Days

Juli staat 100% in het teken van voetbal! Club Brugge, RSC Anderlecht en Standard Luik openen de deuren van hun stadion voor het jaarlijkse supportersfeest. De kleedkamers bezoeken, de grasmat van je favoriete club betreden, de spelers ontmoeten, handtekeningen verzamelen, de loges ontdekken…

Het kan allemaal op 16 juli bij Club Brugge, op 21 juli bij Standard Luik en op 30 juli bij RSC Anderlecht.

Trek dus snel je voetbalschoenen aan! Die van ons staan al klaar.

Moedig de atleten aan op de AG Memorial Van Damme

Moedig de atleten aan op de AG Memorial Van Damme

De AG Memorial Van Damme is een van de evenementen van de sportkalender in België waar je niet meer omheen kunt. De 41e editie ervan gaat door op 1 september.

Kom samen met ons de atleten aanmoedigen! We zullen er lichtgevende LED-staven uitdelen waarmee je kan deelnemen aan het grote geluid- en lichtspektakel dat de avond zal afsluiten.

Kom mee supporteren!

De AG Memorial Van Damme in detail
Genieten van muziek en natuur in Gent

Genieten van muziek en natuur in Gent

In Gent zal de maand september in het teken staan van natuur en muziek met twee bijzondere evenementen: Parklife en OdeGand.

Op 10 september wordt het Parkbos ondergedompeld in het ritme van Parklife, een familiale afspraak voor de liefhebbers van muziek en de fijnproevers. Concerten, muziekdorp voor kinderen, food trucks, natuur: alles is klaar voor een excellente zondag in open lucht. 

Op zaterdag 16 september pakt OdeGand uit met tientallen concerten op verschillende plaatsen in de stad. Zeker doen? Stap in een bootje en vaar op de Leie van het ene spektakel naar het andere. Klassieke muziek, wereldmuziek, er is genoeg voor ieders smaak.

Het programma van het Parklife Festival

Ontdek OdeGand
Espace
De Beau Vélo
De Beau Vélo
De Beau Vélo
ENGIE Parkies
ENGIE komt naar je toe
ENGIE Parkies