ENGIE Electrabel kwam naar je toe deze zomer!

De zomer is traditioneel de tijd van ontmoetingen, in de buitenlucht vertoeven en samen met familie en vrienden plezier beleven. Als energieleverancier die dichtbij haar klanten staat, is het ook voor ons een belangrijk moment. Doorheen een aantal evenementen boden we een energierijke beleving aan, met tal van verrassingen.

Dit jaar pakten we uit met een heuse virtuele ervaring. Want innovatie zit in onze genen. Voor je het wist, dook je in het huis van ENGIE Electrabel en begon je een ware ontdekkingstocht. Of wat dacht je van een 'coole' foto met onze beer of robot? Je vindt de foto’s terug op onze Facebook-pagina.

Al heimwee naar de zomer? Kijk dan snel naar de wervelende reportage van onze 130 zomeranimaties: virtuele realiteit, beer en robot in levende lijve, Meet & Greet met Laura Tesoro, sociaal engagement van Gene Thomas… 

In het groen, op de fiets, in de stad...

ENGIE Parkies

ENGIE Parkies

Vandaag is dit grote muzikale tuinfeest uniek in zijn soort met klinkende namen in een groene omgeving, voor ieder wat wils, veel sfeer en niet te vergeten... allemaal gratis! Kortom een leuk avondje uit waar gezelligheid troef is...

Op de affiche deze zomer staan onder meer Raymond Van Het Groenewoud, Peter Koelewijn, Lady Linn & Her Magnificent Seven, Cleymans & Van Geel, Niels Destadsbader, Paul Michiels, Isolde et Les Bens, Laura Tesoro, Gene Thomas en nog vele anderen…

Wees er zeker bij van 4 juli tot 24 augustus.

Lees ons artikel over ENGIE Parkies

De volledige ENGIE Parkies kalender vind je hier
Le Beau Vélo de RAVeL

Le Beau Vélo de RAVeL

De Beau Vélo de RAVeL nodigt je tijdens de zomer elke zaterdag uit om de mooiste plekjes en bijzonderheden van Wallonië en Brussel te ontdekken... al fietsend!

Voorinschrijvingen kunnen online gebeuren en bieden je elke week de kans om een fiets of een gids van de Beau Vélo de RAVeL te winnen. Om 13u start de fietstocht maar er zijn de ganse dag animaties op de site. De muziek is uiteraard niet vergeten! We verwachten vele sterren zoals Axelle Red, Frédéric François, Stella, Dave, Natacha St Pier, Vianney

Allemaal de fiets op van 25 juni tot 18 september.

Lees ons artikel over de Beau Vélo de RAVeL

Ontdek de 13 etappes en schrijf je in op de site van de Beau Vélo de RAVeL
Francofolies

Francofolies

Voor de 23ste maal op rij wordt Spa het kloppend hart van het vijfdaags durend muziekfestival. Met ruim 145.000 aanwezigen is dit muzikaal feest uitgegroeid tot het meest bekende in Wallonië.

Er staan dan ook grote namen op de affiche. Niet minder dan Michel Polnareff bijt dit jaar de spits af met een uniek concert op Belgische bodem. Naast de rotten in het vak, zoals Pascal Obispo, Louane, Zazie krijgt ook jong talent de kans om zijn of haar kunnen te tonen aan het grote publiek.

Sfeer alom dus in dit mooie stadje waar je van 19 tot 23 juli een zeer warme welkom mag verwachten.

Neem alvast een voorsmaakje op de Francofolies site

Voor muziekliefhebbers, lekkerbekken, sportfanaten...

Gent Festival van Vlaanderen

Gent Festival van Vlaanderen

OdeGand, een muziekfeest in de Gentse binnenstad. Stap in een bootje en ontdek meer dan 60 concerten met een mix van muziekgenres: wereldmuziek, jazz, klassiek... OdeGand sluit af met met een adembenemend muzikaal spektakel en een indrukwekkend vuurwerk aan de Gras- en Korenlei.

KidsOdeGand is terug van weggeweest! Een apart festival voor kinderen. Op het programma: het prachtige sprookje van De Gelaarsde Kat in een opera-uitvoering. Het NTGent en het Sint-Baafsplein woden voor één dag omgetoverd in een kinderdorp met workshops en randanimatie.

Parklife, een muziekfestival in en rond het Gentse Parkbos voor families, foodies en friends. Live concerten en overheerlijke hapjes aan foodtrucks op de site Grand Noble (Sint-Denijs-Westrem). Ontdek op de Parkwalk kleine muzikale verrassingen die oppoppen tussen het struikgewas. In een aparte kidsvillage kunnen kinderen zich uitleven in muzikale experimenten en uitdagingen.

Beleef het allemaal van 17 september tot 1 oktober.

Surf naar de site van Gent Festival van Vlaanderen voor het volledige programma
AG Insurance Memorial Van Damme

AG Insurance Memorial Van Damme

Op vrijdag 9 september heeft de jaarlijkse hoogmis van de atletiek plaats: de 40ste editie van de AG Insurance Memorial Van Damme. Deze internationale atletiekmeeting is de laatste van de 14 meetings van de IAAF Diamond League.

Na de Olympische zomerspelen in Rio, bekampen Belgische en internationale topatleten mekaar op Brusselse bodem in loop-, spring- en werpnummers. Op het einde van de meeting worden de lichten van het Koning Boudewijnstadion gedoofd en zorgen duizenden uitgedeelde lichtstaven van ENGIE Electrabel voor een feeëriek schouwspel.

Alle informatie over de atleten en de wedstrijden vind je op de site van de AG Insurance Memorial Van Damme
Fandays

Fandays

In juli zetten Club Brugge, RSC Anderlecht en Standard de Liège de poorten van hun stadions open voor het jaarlijkse supportersfeest. In en rond het stadion bruist het van de activiteiten.

Fans van alle leeftijden kunnen de arena’s van hun favoriete ploeg bezoeken: een kijkje nemen in de kleedkamers of zich neerploffen in de knusse seats van de loges. De nieuwe spelerskernen worden voorgesteld en de voetbalhelden nemen de tijd voor de traditionele handtekeningsessie.

Club Brugge: zondag 17 juli

Standard de Liège: donderdag 21 juli

RSC Anderlecht: zondag 31 juli

Bekijk de foto's op onze Facebook pagina