jobs_sta_nooit_stil

Geïnteresseerd om onze collega te worden en deel te nemen aan de energie van morgen? Ontdek onze aanbiedingen en leer ons kennen.  Je ideale job vinden is eenvoudig, gemakkelijk en snel dankzij onze zoekmotor.

4 redenen om met ons te werken

4 redenen om met ons te werken

ENGIE Electrabel is een onderneming die springlevend is en bruist van ambitie. Als lokale verantwoordelijke speler behoort het welzijn en de zelfontwikkeling van onze medewerkers tot onze prioriteiten.

Meer weten
Jouw mogelijkheden

Jouw mogelijkheden

ENGIE Electrabel is marktleider binnen de Belgische energiesector. Dit kunnen we enkel met knappe en dynamische teams. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe werknemers om zich bij hen te voegen. Je vindt zeker je profiel tussen de zeer gevarieerde vakgebieden: technici, ingenieurs, IT, economie, finance, HR, administratie, communicatie, enz.

Meer weten
Een stage of eindwerk

Een stage of eindwerk

Je bent op zoek naar een prestigieuze stage die je concreet onderdompelt in je vakgebied? Het volstaat om nieuwsgierig en bereidwillig te zijn. Je zal bij ons een aanvullende opleiding krijgen die nuttig en interessant is voor je cursus en toekomstige carrière. We zijn er immers van overtuigd dat dankzij je talenten en competenties we samen de uitdagingen van morgen kunnen aangaan.

Meer weten
Solliciteren bij ENGIE Electrabel: hoe werkt dat?

Solliciteren bij ENGIE Electrabel: hoe werkt dat?

Wij zijn in België marktleider in energie. Het succes van onze projecten hangt af van jouw talenten en bekwaamheden. Benut de waarde van je kwaliteiten en toon ons je mogelijkheden. 
Heb je via de zoekmotor een werkaanbieding gevonden die je bevalt? Dan kan je online solliciteren. Eens je dossier aangemaakt en volledig is, wordt je sollicitatie verder opgevolgd. Je ontvangt een automatische bevestiging zodra je dossier volledig en succesvol ingebracht is.

Meer weten
Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions

Je zoektocht naar een job bij ENGIE Electrabel moet een succes zijn. Er is iets dat niet goed heeft gewerkt? Je bent niet zeker dat je sollicitatie is geregistreerd? Ziehier enkele praktische tips om te solliciteren en de antwoorden op veel gestelde vragen.

Meer weten

U wil er meer over weten, uw standpunt met anderen delen of ons contacteren?