Solliciteren bij ENGIE Electrabel: hoe werkt dat?

Wij zijn in België marktleider in energie. Het succes van onze projecten hangt af van jouw talenten en bekwaamheden. Benut de waarde van je kwaliteiten en toon ons je mogelijkheden. 

Je hebt de ideale job gevonden ? Solliciteer

Heb je via de zoekmotor een werkaanbieding gevonden die je bevalt? Dan kan je online solliciteren. Eens je dossier aangemaakt en volledig is, wordt je sollicitatie verder opgevolgd. Je ontvangt een automatische bevestiging zodra je dossier volledig en succesvol ingebracht is.

Prescreening van je kandidatuur

Op basis van je cv en motivatie doet een HR-medewerker een prescreening en zal hij/zij je eventueel contacteren voor een telefonisch interview. Is dit positief verlopen, dan word je uitgenodigd voor de volgende stap.

Ontmoeting met aanwervingsspecialisten

Je ontvangt een uitnodiging om een aantal redeneeroefeningen te doen en een gesprek te hebben met een recruiter. Tijdens het HR-interview zal de recruiter peilen naar je motivatie, kunnen en kennen. Bij een positief advies van de recruiter, ga je opnieuw een stap verder in het proces.

Ontmoet je line manager en beslissing over je kandidatuur

De line manager zal je geschiktheid voor de functie en het team verder aftoetsen. De line manager heeft de uiteindelijke beslissingsverantwoordelijkheid over de invulling van een vacature binnen zijn/haar team. Is hij/zij positief over jouw sollicitatie? Dan ga je verder naar de contractonderhandeling.

Je gaat aan de slag bij ENGIE Electrabel

Met je contract op zak, wordt je verwelkomd door je operationele chef die je begeleidt bij de kennismaking met de activiteiten van de onderneming, je werkomgeving, je taakinhoud… De HR medewerkers staan je bij om je professionele loopbaan gemakkelijker te maken.

Heb je niet onmiddellijk de gepaste job gevonden? Solliciteer dan spontaan!

Solliciteer spontaan online. Wij zijn regelmatig op zoek naar alle soorten profielen

Wat zijn de voordelen voor jou om je online te registreren?

Je hebt nog vragen ? Raadpleeg onze FAQ’s en tips voor je sollicitatie

U wil er meer over weten, uw standpunt met anderen delen of ons contacteren?