Een stage of eindwerk bij ENGIE Electrabel

Je bent op zoek naar een prestigieuze stage die je concreet onderdompelt in je vakgebied? Het volstaat om nieuwsgierig en bereidwillig te zijn. Je zal bij ons een aanvullende opleiding krijgen die nuttig en interessant is voor je cursus en toekomstige carrière. We zijn er immers van overtuigd dat dankzij je talenten en competenties we samen de uitdagingen van morgen kunnen aangaan.

Interesse in een stage bij ENGIE Electrabel of ENGIE?

Via de zoekmotor vind je, aan de hand van enkele simpele criteria, snel en makkelijk de stage die het best bij jou past.

Misschien tot binnenkort?

Wat bieden we je?

HR_Formation

Hoe je kandidaat stellen voor een stage of eindwerk?

  1. Bekijk de beschikbare stageplaatsen via de jobzoekmotor. Vind je ideale stage en stel zo vlug mogelijk je kandidatuur.
  2. Stuur je CV mee met je sollicitatie.
  3. Je ontvangt een automatische bevestiging zodra je dossier volledig en succesvol ingebracht is.
  4. Een HR-medewerker zal jouw sollicitatie bekijken en je eventueel contacteren voor een telefonisch gesprek. Verloopt dit positief, dan word je uitgenodigd voor een interview met je line manager.
  5. Hij/zij toetst je geschiktheid voor de stageplaats verder af en neemt de uiteindelijke beslissing.

Geen stage/eindwerk gevonden dat onmiddellijk aansluit bij je opdracht? Geen nood, doe ons dan zelf een voorstel via de stagevacature 'Ben je student Professionele Bachelor en op zoek naar een stage of eindwerk? ENGIE Electrabel stopt veel energie in jouw stage!'. Intern bekijken we dan of er een mogelijkheid is om op jouw vraag in te gaan.

Andere vragen in onze FAQ

Awards, business games, presentaties... en andere projecten


Als proactieve werkgever moedigen wij jongeren aan om stage te lopen in onze onderneming en in een verdere fase te solliciteren voor een betrekking bij ENGIE Electrabel.

Alex Massoels, Teamleader Staffing Energy Europe

U wil er meer over weten, uw standpunt met anderen delen of ons contacteren?