Wanneer het gaat om groene mobiliteit, zit er bij ENGIE Electrabel flink wat pk onder de motorkap. De aanbiedingen Drive en Drive pro, volledig nieuw in België, bieden aan wie elektrisch rijdt een voordeeltarief, 100% groen, Belgisch en vast voor 3 jaar!

Volvo jbcDe elektrische auto is goed voor het milieu. En nu ook voor onze portefeuille. Als leider in innovatie en elektrische mobiliteit lanceert ENGIE Electrabel vandaag Drive en Drive pro voor haar particuliere en professionele* klanten die een elektrische wagen hebben. Een première voor België!

Voordelig en groen

Een elektrische wagen thuis opladen kan het verbruik met 40% doen stijgen bij een gezin dat gemiddeld 5 MWh per jaar verbruikt.

Maar met Drive of Drive pro laadt de klant zijn wagen thuis of op kantoor op tegen een uiterst voordelig tarief. Resultaat: hij bespaart op zijn energiefactuur. “Met het Drive-contract kan de klant tot 135 euro per jaar besparen, en met Drive pro tot 210 euro per jaar”, legt Didier Léchaudé, Head of Sales Belux bij ENGIE, uit.

De twee nieuwe voordeelaanbiedingen bieden particuliere en professionele klanten bovendien:
  • 100% groene elektriciteit
  • elektriciteit van Belgische oorsprong
  • 3 jaar lang tegen een vaste prijs
Voor alle verbruik

De aanbiedingen Drive en Drive pro dekken de volledige elektriciteitsbehoefte van de klant: zijn huidige behoeften voor zijn woning of beroepsruimtes en de nieuwe behoeften voor het opladen van zijn elektrische voertuig thuis of op kantoor. De contracten houden dus rekening met het verbruiksprofiel en met het hogere verbruik dat het opladen van een elektrisch voertuig bij de klant met zich meebrengt.

Aan klanten die nog geen laadpaal hebben, stelt ENGIE Electrabel ook twee oplossingen voor, afhankelijk van hun behoeften voor hun woning of hun onderneming: een vast oplaadpunt of een slimme laadkabel.

ENGIE Electrabel speelde al een sleutelrol in de ontwikkeling van de markt voor elektrische voertuigen in België. Met de lancering van Drive en Drive pro zet het bedrijf een nieuwe stap naar een groenere toekomst. Daar kan Michaël De Koster, Senior Project Manager Electrical Mobility bij ENGIE Benelux, alleen maar blij om zijn: “De markt voor elektrische voertuigen staat op een keerpunt. Alle hindernissen die de verkoop ervan afremmen, verdwijnen een voor een.”

De energietransitie is wel degelijk volop bezig!

(*) Zelfstandigen, kleine kmo’s die op het laagspanningsnet zijn aangesloten en bij wie de meterstanden jaarlijks worden opgenomen.

26.10.2017