De hele zomer lang kun je met de ENGIE Parkies naar zowat 100 gratis concerten in de parken van 15 Vlaamse steden. Een echt reizend festival voor gezinnen, met actuele Vlaamse artiesten.

ENGIE Parkies jbcOp 3 juli gaan de ENGIE Parkies van start! Tot 23 augustus vinden bijna 100 concerten plaats in parken in Aalst, Blankenberge, Deinze, Genk, Hasselt, Kapellen, Knokke-Heist, De Haan, Maasmechelen, Middelkerke, Sint-Niklaas, Torhout, Vilvoorde, Waregem en Wevelgem.

Zoals elk jaar gaan die concerten door van maandag tot donderdag. In verschillende steden valt elke dag een gratis concert mee te pikken, telkens van een andere artiest. Het principe is altijd hetzelfde: de concerten beginnen vroeg (20.15 uur) en eindigen voor 22.30 uur. Zo kunnen ook de jongste concertgangers mee en hebben de bewoners in de buurt van het park er geen last van. Want naast een sociaal en cultureel evenement willen de ENGIE Parkies ook een milieuverantwoord en respectvol gezinsfestival zijn.

Een kleurrijke waaier van artiesten

Welke artiesten kun je deze zomer komen toejuichen? En zelfs meerdere keren, voor de echte fans onder jullie! Voor deze editie 2017 tekenen alvast heel wat grote namen van de Vlaamse muziekscene present: Belle Perez, De Mens, Gene Thomas, Isabelle A, Kate Ryan, maar ook Buscemi ft. Squadra Bossa, Dean, Cookies and Cream, Sophie & Hugh Kanza, Clan Hunaerts, Camping Esperanza, Bulsjivism 3.0, Jan & The Noise en Uncle Phil. Wil je geen enkel optreden van je lievelingsperformer missen of weten in welk park in de buurt je een concert kunt meepikken, bekijk dan de volledige festivalkalender.

Meer en Minder op de eerste rij

ENGIE Electrabel is sinds vorig jaar hoofdsponsor van het festival. Daarom zijn niet alleen je idolen van de partij, maar kun je tijdens de ENGIE Parkies 2017 ook hallo zeggen aan onze nieuwe kameraden Meer en Minder.

Groot en klein kunnen met hen op de foto. Deel je foto op sociale netwerken en wie weet, misschien win je een hoverboard of een cadeaucheque van 300 euro voor een smart product waarop je je zinnen had gezet bij 50five. Je kunt elke week je kans wagen!

En tot slot geeft ENGIE Electrabel iedereen een tof vakantieboekje mee, boordevol leuke spelletjes.

Klaar om mee te zingen? Afspraak dus vanaf 3 juli in een van de 15 parken voor de ENGIE Parkies!

30.06.2017