Zoals elk jaar is ENGIE Electrabel partner van de Beau Vélo de RAVeL om jullie Wallonië en Brussel te laten ontdekken vanuit een totaal ander perspectief… per fiets, te paard of op rollerskates! Er zijn 13 etappes, elke zomerzaterdag één, en telkens geven onze vriendjes Meer en Minder mooie cadeaus weg.

Le Beau Vélo de RAVeL jbc arHet startsein voor de Beau Vélo de RAVeL 2017 wordt gegeven op 24 juni om 13 uur in Comines (Henegouwen), voor een tocht van 29,7 km. De volgende etappes vertrekken vanuit Raeren, Orp-Jauche, Libin, La Louvière, Esneux, Lessines, Welkenraedt, Sint-Pieters-Woluwe, Dison, Ottignies, Rumes. De slotetappe start in Brussel op zondag 17 september.

Bekijk het volledige programma hier. Inschrijven is gratis, op de dag zelf ter plaatse. Maar om tijd te winnen kan men ook het formulier downloaden via internet en thuis rustig invullen.

Na de tocht gaat het feest gewoon door

Aan de Beau Vélo de RAVeL werken ook heel wat artiesten mee die we al lang niet meer hoeven voor te stellen. Sommigen gaan zelfs mee op tocht voor ze vanaf 16 uur het podium opstappen. Dit jaar zijn dat Michel Fugain, die op 24 juni in Comines zal zijn, Noa Moon op 1 juli in Raeren, Saule op 15 juli in Libin en ook nog Axelle Red op 19 augustus in Sint-Pieters-Woluwe, om er maar enkele te noemen. Bekijk de agenda van de showcases.

Ook kinderen zijn meer dan welkom: bij elke etappe kunnen ze zich uitleven in een kid’s village met springkastelen, een klimtoren en initiaties in verschillende sporten. Zo vervelen ze zich geen moment voor of na de tocht.

ENGIE Electrabel en de Beau Vélo: het verhaal gaat verder

Elk jaar is ENGIE Electrabel van de partij in elke gaststad. Ook dit jaar zijn 5 elektrische fietsen te huur, een gelegenheid om kennis te maken met een stil vervoermiddel en het zelf uit te testen.

ENGIE Electrabel denkt ook aan de jeugd van 7 tot 77 jaar: iedereen krijgt een gratis vakantieboekje vol spelletjes en activiteiten (knutselen, sudoku, kleurprenten...).

En ter plaatse wachten ook onze mascottes Meer en Minder hen op! Maak een selfie met hen, deel dat leuke moment op sociale netwerken (Facebook, Instagram of Twitter met #ENGIEelectrabel) en misschien win jij een hoverboard of een cadeaucheque van onze webshop 50five!

Intussen geven onze twee gezellige makkers hun gouden tip voor je naar de Beau Vélo de RAVeL trekt: “Hoe beter je opwarming, hoe minder stramme kuiten de dag nadien.”

Dus afspraak aan de startstreep van de Beau Vélo voor een zomer boordevol energie!

22.06.2017